Rådgivning

Er du blevet nysgerrig på, hvordan I kan arbejde med kronobiologi på din arbejdsplads? Du kan starte med at lytte til Morten Münters podcast, hvor jeg var gæst i marts 2024:

https://www.spreaker.com/episode/102-samfundet-er-designet-til-a-mennesker-og-b-mennesker-render-rundt-med-konstant-socialt-jetlag-med-camilla-kring–59084587

Hvordan skaber vi nye stærke, bæredygtige grundrytmer i arbejdslivet, der understøtter en mangfoldighed af familierytmer, arbejdsrytmer og døgnrytmer?

Fremtidens arbejdsliv går i takt med menneskets døgnrytme. I vidensamfundet er det sund fornuft både menneskeligt og økonomisk at give mennesket arbejdstider, der matcher dets biologiske rytme.”

Mit navn er Camilla Kring. Jeg er uddannet civilingeniør i teknisk fysik og ledelse og ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet. I 2005 startede jeg konsulentfirmaet Super Navigators ApS, og jeg har arbejdet med at skabe fleksible arbejdskulturer, der understøtter forskellige døgnrytmer, arbejdsrytmer og familierytmer i organisationer i 17 lande. Jeg er forfatter til fem bøger og førende ekspert i anvendt kronobiologi. Mit arbejde har været omtalt i New York Times, BBC og The Guardian.

Se mere på www.camillakring.dk og www.supernavigators.com

Du er velkommen til at kontakte mig på ck@doegnrytmer.dk eller ringe til mig på 28938973 for et uforpligtende tilbud.